činžovní dům

Řadový třípatrový dům s attikou a štítem v ose fasády. Fasáda pětiosá, přízemí je členěno pásovou rustikou, otvory přízemí jsou ukončeny půlkruhově s archivoltami nasazenými na úsecích profilovaných říms ve výši výběhu, v ose se uplatňuje klenák nesoucí profilovanou kordónovou římsu. Okna 1. a 2. patra jsou pravoúhlá, se šambránami a přímými římsami, v 1. patře s volutovými konsolkami a probíhajícím podokenním pásem s ornamentální štukovou výzdobou. Plocha fasády je provedena v režném cihelném zdivu, vynikají obdélná pole se sgrafitovou ornamentální výzdobou. V parapetním pásu a vlysovém pásu pod římsou je pás štukové vegetabilní výzdoby otvory po stranách, ve středu s dvojetážovým volutovým štítem, členěným dvojicí okének se šambránami a ukončující profilovanou římsou. Attika je členěna v meziokenních osách fasády pilířky.