venkovský dům

Přízemní okapově orientovaný objekt v řadové zástavbě se sedlovou střechou krytou pálenou keramickou taškou. Hlavní průčelí prolamuje 5 os. Zleva vjezdová vrata, okno, vstupní dvoukřídlé dveře a 2 okenní osy. Vjezdová vrata jsou již novodobá dvoukřídlá s rovným nadpražím. Samostatné okno vedle vstupní síně je dvoukřídlé, čtyřtabulkové a osazené v líci fasády. Vstupní dveře jsou stejně jako vrata osazeny v nice. Dveře jsou dvoukřídlé, kazetové s proskleným nadsvětlíkem a rovným nadpražím. Dvojice oken do světnice je členěna do T, osazena v nice s parapetem. Fasáda je hladká bez dalšího členění v zelené barvě. Na pravou část obytného domu za světnicí se ve dvoře napojuje hospodářský trakt, který dnes slouží jako obytný. Dvůr od zahrady oddělují drobnější hospodářské novodobé přístavky.