kostel Všech svatých

Orientovaná podélná stavba s hladkými fasádami, s mírně odsazeným JZ závěrem, zvnějšku pravoúhlým, uvnitř segmentově uzavřeným. Kněžiště je prolomeno jednou okenní osou s půlkruhově klenutým oknem, a zaklenuto valenou klenbou s protilehlými výsečemi. Od jihu přiléhá ke kněžišti čtyřboká plochostropá sakristie. Rovněž plochostropá loď kostela je prolomena třemi okenními osami s půlkruhově zaklenutými okny, a uprostřed jižní boční strany je k ní přistavěna hranolová věž s bočním vchodem v zaklenutém přízemí. Nad ním je úzké okénko střílnového tvaru. Zvonicové patro věže je otevřeno segmentově zaklenutými okny. Hlavní vstup do kostela s lomeným obloukem v kamenném profilovaném ostění se nachází v ose západního průčelí. Za ním je v západní části lodi hudební kruchta s plochým podhledem. Její plný parapet spočívá na hranolových pilířích.