městský dům

Nárožní volně stojící jednopatrový dům o pěti okenních osách, krytý polovalbovou střechou s pálenou krytinou (tašky drážkovky). Na střeše původně dva eliptické vikýře (nezachovaly se). Přízemí člení průběžné bosování, do kterého jsou vložena ostění oken, v nadpraží doplněná bosováním. V ose průčelí prostý obdélný vstup (původně zde byl umístěný pravoúhlý kamenný portál, nezachoval se), doplněný v nadpraží bosováním a po stranách lemovaný hladkými lisénami, které prorůstají pod plochou kordonovou římsou do pater. Fasáda v patře má bosovaná nároží, jinak hladká s profilovanou hlavní římsou, okna patra mají profilovaná ostění a podokenní římsy. K průčelí na západně straně připojena hladká zděná brána se segmentovým záklenkem vjezdu, nad ní nově vysazeno patro. Na východní straně dvora navazovaly přízemní stáje, kryté taškami, dvůr uzavírala napříč položená stodola - obě stavby byly již demolovány.