zřícenina kaple sv. Jana Nepomuckého

Mohutná zřícenina na čtvercovém půdorysu se zachovaným obvodovým zdivem se zbytky architektonických detailů. Zdivo smíšené z lomového kamene a cihel; v nárožích vesměs cihly. Na fasádách ještě poměrně souvislé plochy štukových omítek. Všechny stěny jsou shodně architektonicky řešeny jako trojdílné, členěné ionizujícími pilastry, přičemž pilastry po stranách vstupů jsou sdružené. Ve střední ose přízemí je pravoúhlý vchod se segmentovým záklenkem, krytý trojúhelníkovým frontonem. Nad portálem ve střední ose je velké pravoúhlé okno v lištové šambráně s uchy, kapkami a střapci, chráněné mohutnou přímou nadokenní římsou, zdobenou střapci. Nad soklem v přízemí jsou po stranách portálu pravoúhlá okna, uzavřená segmentem; nad nimi nika sklenutá konchou chráněná segmentovou římsou. Nad nikami jsou pravoúhlá slepá okna ve štukovém rámování a nad nimi kruhová šambrány. Korunní římsa z větší části zachovaná. Stavba byla sklenuta kupolí, dnes zřícenou.