sýpka

Drobná obdélná zděná omítaná patrová stavba se sedlovou střechou krytou pálenou taškou drážkovou. Stavba k silnici obrácena jižním štítovým průčelím, které je dvouosé s malými obdélnými ležatými okny. Okna v patře bez výplní pouze s vodorovně umístěným železem jako mříží. Ve štítě malé kruhové okénko. Západní průčelí do dvora je v patře dvouosé, okénka malá obdélná. V přízemí v ose umístěn obdélný vstup s dřevěnou výplní, dveře z prken. Okénka po stranách dveří čtvercová. Fasády s jednoduchou korunní římsou a lisenovým rámem. Okolo oken pravoúhlé lemování. Omítky v plochách hrubé, v členění hladké. Východní průčelí s omítkou hladkou bez členění. K jižnímu průčelí je připojen malý trojúhelníkový přízemní přístavek s pultovou střechou krytou plechem.