hospoda

Jednopatrový zděný řadový dům, se šesti okenními osami. Střecha sedlová pokrytá esovkami, do ulice s okapní orientací. Jižní uliční průčelí v přízemí o čtyřech osách v mělké kvádrové bosáži ukončené hladkým kordonovým pásem. V západní ose obdélný vstup na třech stupních, s jednokřídlými dřevěnými dveřmi hluboko za lícem, otvor v bosáži hladce orámovaný. Ve dvou středních osách obdélná okna křížem členěná, v líci zdiva, v nadpražích s klenáky. Ve východní ose široký otvor vjezdu ukončený stlačeným obloukem, s hladkým a v oblouku s profilovaným orámováním a ve vrcholu s klenákem s polokoulí. Ve cviklech erbové štíty. Vrata vjezdu plechová dvoukřídlá, s jednokřídlými dvířky, v horní třetině prosklená. V hladkém patře šest os (2-2-2), okna obdélná křížem členěná, v líci zdiva, orámovaná profilovanými šambránami ve vrcholech se svazkovým klenákem. Patro ukončeno profilovanou korunní římsou podloženou zubořezem. Východní štít hladký navýšený nad střechu sousedního přízemního domu.