městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, v přízemí se šesti a v patře s pěti osami. Fasáda jednoduchá pseudohistorická. Střecha sedlová pokrytá esovkami. Severní uliční průčelí v přízemí, ve druhé ose od západu vstup na jednom stupni ukončený segmentem oblouku, s dvoukřídlými dřevěnými vnějšími dveřmi. Okna v přízemí obdélná šestitabulková, v líci zdiva, s podokenními nízkými římsami, orámovaná šambránami ukončenými segmentem oblouku po obvodu s lištou. Přízemí ukončeno nízkou profilovanou kordonovou římsou. Okna v patře obdélná šestitabulková, v líci zdiva, s obdélnými parapetními výplněmi, s nízkými podokenními římsami, orámovaná šambránami ukončenými segmentem oblouku po obvodu s lištou. Patro zakončeno profilovanou korunní římsou. Západní štít hladký navýšený nad úroveň střechy čp. 40.