kaple sv. Jakuba

Velká kaple na půdorysu 9x16 m, ve svérázném historizujícím slohu.Obdélná loď ve středech bočních stran rozšířena o nevýrazné rizality. Trojboký závěr není odstupněn, uvnitř oddělen stěnou s triumfálním obloukem. Fasáda členěna pilastry, lisenovými rámci a římsami. Výrazné stupňovité štíty nad průčelím i bočními rizality. Okna v rizalitech jsou velká obdélná, v závěru tři okna zaklenutá půlkruhem. V oknech původní barevné vitráže. K závěru z boku přiléhá sakristie s pultovou stříškou. Otevřená předsíň, vystupující z průčelí, nesla kdysi otevřenou tribunu, která je dnes překryta nízkou sedlovou stříškou. Střecha sedlová, v zadní části valbová, krytá černými šablonami beronitu. Nad závěrem velký polygonální sanktusík s bohatě členěnou klempířinou.