městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, se čtyřmi okenními osami a dvěma osami loubí, se sedlovou střechou pokrytou bobrovkami. Střecha do ulice ukončena valbou se zděným vikýřem. Oblouky loubí hladce orámované, ve vrcholech s hladkým klenákem. Pilíře loubí hranolové s krycí deskou, hlavicí. V přízemí nárožní liséna pokračující do patra pod korunní římsu. Přízemí ukončeno hladkou kordonovou římsou. Okna v patře obdélná s rovným nadpražím, křížem dělená, s průběžnou podokenní římsou, orámovaná hladkými prostými šambránami. Patro ukončeno profilovanou korunní římsou. Závěr loubí překlenut orámovaným obloukem ve vrcholu s klenákem. Nárožní liséna vytažená do patra pod korunní římsu. Nad obloukem loubí hladká kordonová římsa. V patře obdélné okno s rovným nadpražím, křížem dělené s podokenní římsou orámované prostou hladkou šambránou. Zděný vikýř nad střední osou ve valbě, ve středu s hladce orámovaným oknem ukončeným obloukem. Ve vrcholu okna klenák protažený do vrcholu štítku uzavírajícího vikýř, vrchol orámován hladkou římsou. Vikýř kryje sedlová stříška. Loubí zaklenuto plackami do pasů. V nárožní ose loubí vstupní otvor restaurace ukončený obloukem, s dvoukřídlými dřevěnými vnějšími dveřmi. K čp. 103 vstupní otvor, hladce orámovaný, v náběhu a ve vrcholu oblouku s klenákem.