městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, se třemi okenními osami a dvěma osami loubí, se sedlovou střechou pokrytou šablonami. Střecha do Kostelní ulice ukončena valbou se zděným vikýřem. Oblouky loubí hladce orámované, ve vrcholech s hladkým klenákem. Střední pilíř loubí mohutný hranolový s náběžní římsou. Nad pilířem ve štuku „104“. Přízemí ukončeno prostou kordonovou římsou. Na stranách fasády patra hladké lisény. Okna v patře obdélná osmitabulková s rovným nadpražím, v líci zdiva, s podokenními římsami, orámovaná šambránami s lištou a ve vrcholech s klenákem. Patro ukončuje profilovaná korunní římsa. Zděný vikýř ve valbě nad střední osou průčelí, s otvorem ukončeným segmentem oblouku, orámovaným hladkou šambránou. Vikýř ukončen trojúhelně s orámováním a se sedlovou stříškou. Loubí zaklenuto křížovými klenbami s hřebínky. V ose loubí k čp. 105 vstupní otvor zakončený obloukem. V ose loubí k čp. 103 obdélné šestitabulkové okno s rovným nadpražím. Dvorní průčelí hladké, v přízemí k čp. 103 dveřní otvor ukončený obloukem a obdélné okno s rovným nadpražím, v patře tři obdélná šestitabulková okna s rovným nadpražím. Střecha ukončena štítem s přesahem, štít se svisle kladenými dřevěnými prkny. Ve štítu otvor s rovným nadpražím. V závěru malého dvorku zděné přízemní WC. Dvůr ohraničený omítnutými zdmi.