městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, se třemi okenními osami a dvěma osami loubí, se sedlovou střechou pokrytou esovkami, do ulice ukončenou valbou se zděným štítem. Oblouky loubí hladce orámovány s lištou po obvodu. Střední pilíř loubí mohutný hranolový s náběžní římsou. Okna v patře novodobá obdélná osmitabulková s rovným nadpražím, orámovaná šambránami s uchy a lištou. Patro ukončuje fabionová římsa podložená profilací. Zděný vikýř ve valbě s otvorem ukončeným segmentem oblouku, orámovaným lištou. Vikýř zakončen trojúhelným štítkem ve vrcholu hladce orámovaným. Stříška vikýře sedlová. Loubí zaklenuto plackami do pasů. V ose loubí k čp. 102 vstupní otvor ukončený obloukem a směrem do středu loubí obdélné okno s rovným nadpražím. V ose loubí k čp.104 vstupní otvor ukončený obloukem, směrem do středu loubí obdélné okno s rovným nadpražím. Dvorní průčelí hladké, v polopatře k čp. 102 dvě obdélná šestitabulková okna s rovným nadpražím, v patře dvě obdélná okna s rovným nadpražím. Střecha ukončena hladkým štítem s přesahem střechy. Mezi čp.103 a 104 omítnutá zeď zakončená cihelným neomítnutým pásem.