městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, se třemi okenními osami, s pultovou střechou klopenou k čp. 82, pokrytou eternitovými šablonami. Za portálem vstupní chodba zaklenutá jedním polem křížové klenby do pasů. Závěr vstupní chodby s obdélným oknem s rovným nadpražím a vstupem ukončeným obloukem do chodby na dvůr. Chodba na dvůr klenuta valeně se vstupem na schodiště do polopatra. Místnost obchodu k čp. 82 zaklenuta jedním polem křížové klenby do pasů, z místnosti vstup do malé místnůstky v polopatře klenuté valeně. Sklepy pod celou šířkou ulice se zpáteční větví. Dvorní průčelí v přízemí se dvěma oblouky, v oblouku k čp. 84 vstup do valeně klenuté chodby. V polopatře a patře uzavřená dřevěná pavlač, s pásy oken, na stranách obezděná. Pavlač zakrytá pultovou střechou klopenou do dvora. Štít s přesahem ve tvaru pravoúhlého trojúhelníka, obložený šablonami, s obdélným úzkým okénkem a dvířky.