kostel sv. Jana Křtitele

Budova obdélného půdorysu s užším pětibokým presbyteriem, k němuž přiléhá zleva čtvercová sakristie a zprava kaple sv. Jana Nepomuckého. Loď je zakryta sedlovou střechou krytou eternitovými šablonami. Nad průčelím šestiboký sanktusník s cibulovitou bání pobitou plechem.Ve vrcholu makovice a jednoduchý kříž. Šest půlkruhovým obloukem zakončených otvorů je vyplněno řídkými dřevěnými žaluziemi. Okna v bocích lodi a závěru kostela jsou obdélná, zaklenutá půlkruhovým obloukem. Hlavní římsa je několikrát odstupňovaná. Fasáda hladká, vchod v průčelí obdélný v ostění s uchy, nad ním prostě zalomená římsa. Nad vchodem oválné větrací okénko. V ose štítu obdélné okénko zaklenuté půlkruhově. Nad vchodem letopočet 1822.