městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, se dvěma okenními osami, se sedlovou střechou pokrytou šablonami, do ulice se štítovou orientací. K čp. 159 vstupní otvor zakončený segmentem oblouku, orámovaný prostou šambránou. Okno k čp. 157 šestitabulkové obdélné s rovným nadpražím, orámované prostou hladkou šambránou. Přízemí ukončeno mírně profilovanou kordonovou římsou. Okna v patře obdélná šestitabulková s rovným nadpražím, orámovaná jednou prostou šambránou. Patro ukončeno profilovanou korunní římsou. Štít hladký mírně vykrojený po stranách a ve středu s oválným otvorem, s plnou dřevěnou výplní. Na prosté římse obloukový závěr štítu, ve vrcholu se štukovou osmicípou hvězdou. Štít po obvodu hladce orámovaný. Dvorní průčelí s přístavbou s hladkou štítovou zdí, v patře ve střední ose jedno okno novodobé třídílné s rovným nadpražím. V hladkém štítu ve vrcholu obdélné okénko s rovným nadpražím.