městský dům

Přízemní zděný samostatně stojící dům, se sedlovou střechou pokrytou eternitovými šablonami. Průčelí do Jiráskovy ul. se dvěma okenními osami, okna obdélná s rovným nadpražím, orámovaná v nátěru fasády. Střecha ukončena vysokým trojúhelným štítem s přesahem střechy. Štít obložen svisle kladenými prkny, ve spodní části viditelné zhlaví trámu. Průčelí do Klášterského ul. se třemi okenními osami, okna obdélná šestitabulková s rovným nadpražím, v líci zdiva. Střecha ukončena vysokým trojúhelným štítem, vysazeným na třech konzolách. Štít s přesahem střechy obložen svisle kladenými prkny. Průčelí obrácené do dvora se dvěma obdélnými okny a jednoduchým vstupem. Z Klášterského ul. vstup do dvora branou s plechovými dvoukřídlými vraty, z Jiráskovy ul. vstup jednoduchou brankou. Stodůlka patří k sousední parcele.