městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, se dvěma okenními osami a jednou osou loubí, se sedlovou střechou pokrytou pálenou krytinou bobrovkou. Oblouk loubí s archivoltou, ve vrcholu s klenákem. V přízemí plastická kvádrová bosáž ukončená kordonovou profilovanou římsou. V patře hladká mělká pásová rustika. Okna obdélná dvojitá dvoukřídlá s poutcem, orámovaná šambránami s lištou, uchy s kapkami. Pod okny obdélné parapetní výplně a průběžná podokenní římsa. Nad okny suprafenestry s přímými nadokenními římsami. Fasádu patra ukončuje profilovaná korunní římsa se zubořezem. Loubí zaklenuto jedním polem placky do pasů. V ose loubí prostorný otvor se vstupem, zakončen obloukem. Průčelí do dvora hladké zcela zmodernizované, zakončené štítem s přesahem, se čtyřmi okenními osami v patře. Okna novodobá obdélná, vysoká, za lícem zdiva. Ve střední ose přízemí obdélný vstup, po stranách obdélná okna, výplně novodobé za lícem zdiva. Přízemí stíní mohutná markýza.