zřícenina tvrze

Původně tvrz obklopená dvěma vodními příkopy oddělenými náspem, zesíleným kamennou zdí. Do současnosti se dochovala pouze Z a S část příkopů a valu mezi nimi. Na J straně byly příkopy zavezeny a tato plocha začleněna do prostoru zemědělského statku. Na vlastním tvrzišti relikty přízemní části zděné budovy věžovité tvrze o rozměrech cca 13,5 x 9-12 m a mírně lichoběžníkového půdorysu. V tvrzi zachovány dva valeně klenuté sklepy (původně jednoprostorové plochostropé přízemí) s vchody na J straně. Ke vchodu do V sklepa přistavěn novější cihelný přístavek. Pod schodištěm ve vstupu do tohoto sklepa osazen segmentový portál se skosenou spodní hranou na interiérové straně. Budova tvrze byla při obvodu tvrziště obehnána kamennou zdí, dosud na S straně patrnou. Lokalita porostlá křovinami a mladšími listnatými stromy.