městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, se čtyřmi okenními osami, se sedlovou střechou pokrytou eternitovými šablonami. Střecha sedlová s okapní orientací do ulice, ve střední ose se zděným vikýřem. Přízemí s hladkou pásovou bosáží. K čp. 94 vjezd ukončený obloukem, s kamenným ostěním se seříznutou hranou a ve spodu s odrazníky, ve vrcholu oblouku v omítce škrabaný chodský znak. Vrata dřevěná dvoukřídlá zčásti prosklená. V bosáži ve vrcholu otvoru hákové klenáky. Okna v přízemí obdélná šestitabulková s rovným nadpražím, hladce orámovaná. Přízemí ukončeno nízkým kordonovým pásem, přerušeným ve středu průčelí pamětní deskou Maxe Duffka, připomínající, že se zde narodil, žil a zemřel. Patro členěno hladkým lisénovým rámcem ve středu s hladkou svislou lisénou dělící průčelí na dvě pole. Okna patra obdélná s rovným nadpražím, členěna do „T“, hladce orámovaná. Patro ukončuje mírně profilovaná korunní římsa. Zděný vikýř nad střední osou s otvorem ukončeným segmentem oblouku, orámovaným hladkou šambránou. Vikýř ukončen trojúhelným štítkem, horní strany s orámováním a ve vrcholu s hladkým klenákem, stříška sedlová. Dvorní průčelí v přízemí vstupní otvor průjezdu ukončený obloukem, s vnějšími dřevěnými dvoukřídlými vraty a tři obdélná nečleněná okna s rovným nadpražím. V patře otevřená pavlač nesená štíhlými hranolovými sloupky. Ve střední ose vstupní otvor pavlače, Dveře dvoukřídlé ve spodní třetině plné zbytek prosklený, v líci zdiva. V patře dále tři šestitabulková obdélná okna s rovným nadpražím, v líci zdiva. Pavlač krytá pultovou stříškou, pokrytou eternitovými šablonami, klopenou do dvora. Nad stříškou pavlače dvě malá obdélná nečleněná okna s rovným nadpražím. Střecha ukončena dvěma valbami s malým sklonem. Podél hranice s čp. 92 přízemní zděná stavba s pultovou střechou, se dvěma dveřními a třemi okenními otvory s rovným nadpražím. V závěru dvora omítnutá zeď krytá bobrovkami. Ohradní omítnutá zeď s čp. 94 pokrytá bobrovkami.