sýpka

Mohutná stavba na obdélníkovém půdoryse, se sedlovou střechou s plechovou krytinou. Vnitřní konstrukce jsou dřevěné, zdivo z lomového kamene a cihel. Štíty, které mírně přesahují přes plochu střechy, jsou kryty bobrovkami. Nároží k čp.119 je vyzděno do polokruhu s horní korunní římsou, která je profilovaná, a dvěma pilastry. Štítová stěna k čp. 119 má plochou kordonku, na nárožích s bohatě profilovanou hlavicí. Po celé délce podélných stěn je celá řada otvorů, mnohé z nich byly proraženy později. Nákladní prostory jsou patrné strany protilehlé pivovaru v 5. okenních osách. Pod opadanou omítkou je patrno pekování, ale i starší výmalba (žluté plochy, červený lesénový řád i rámování oken? ve zdivu patrný i jeden kamenický opracovaný článek ze staršího objektu). Sýpka je nepodsklepená.