kaple sv. Václava

Loď je obdélného půdorysu s užším čtvercovým presbytářem, ke kterému je na východě přistavěna čtvercová sakristie. Vstup do kostela je od západu přes předsunutou malou předsíň. Na vnějších rozích lodi, presbytáře a sakristie jsou vysunuty zděné opěráky jedenkrát odstupněné. Úzká a vysoká okna i vstupní portál jsou zaklenuty lomeným obloukem. Okna jsou tabulková, vstupní dveře jsou obdélné, výplňové, horní část portálu s lomeným obloukem je prosklena. Fasáda hladká. Po obvodu probíhá profilovaná hlavní římsa. Nad lodí vysoké trojúhelné štíty. Na záp.straně ve štítu sdružené okno, po jeho bocích niky, nad sdruženým oknem kruhové okénko. Střecha nad lodí i předsíňkou je vysoká sedlová, nad presbytářem valbová, krytina eternitové šablony. Nad hřebenem lodi při západním štítu je vztyčen dřevěný sanktusník, jehož čtyři stěny vrcholí trojúhelnými štíty, z nichž se zvedá vysoká jehlancová stříška.