kaple Nejsvětější Trojice

Kaple střední velikosti o rozměrech cca 6x10,3 m. Obdélná stavba s trojúhelným neodstupněným závěrem. Průčelní nároží výrazně okosena a doplněna o niky, třetí nika v čele nad vstupem. Vstup opatřen kamenným půlkruhovým portálem s profilovanou nadpražní římsou vrcholící rozeklaným trojúhelným nástavcem. Doukřídlé starší dveře sestavené ze šikmo skládaných prkének. Dva páry oken sklenuty půlkruhem. Štukové šambrány s lištou, které je rámovaly, byly osekány při poslední opravě. V zadní stěně závěru nika. Fasáda členěna plochými pilastry s jednoduchou římsovou hlavicí. Hlavní římsa fabionová s obloukem při patě. Střecha valbová, krytá plechem, z hřebene vystupuje větší plechová zvonice, vrcholící cibulí s koulí a křížkem.