městský dům

Jednopatrový zděný řadový dům, se třemi okenními osami v patře. Střecha sedlová s okapní orientací do ulice, pokrytá eternitovými šablonami. V přízemí k čp. 75 široký otvor s plechovými dvoukřídlými vraty a dřevěnými jednokřídlými dveřmi s výplněmi, přes celou šířku otvoru nadsvětlík. K ose k čp. 77 okenní otvor, okno obdélné šestitabulkové s rovným nadpražím, ve střední ose vstupní otvor obchodu s rovným nadpražím. Okna v patře šestitabulková obdélná s rovným nadpražím. Všechny otvory tence hladce orámovány. Nesymetricky umístěný vikýřek nad první a druhou okenní osou směrem od čp. 75. Vikýřek dřevěný s plnou dřevěnou výplní otvoru, sedlově ukončený, celý obložený šablonami. Průčelí do malého dvorku v přízemí k čp. 75 s dveřním otvorem s rovným nadpražím a obdélné okno s rovným nadpražím. V patře nad dveřmi obdélné šestitabulkové okno s rovným nadpražím a dále dvě čtvercová okna, otvory v patře hladce orámované.