městský dům

Jednopatrový zděný dům, se třemi okenními osami, se sedlovou střechou pokrytou betonovými esovkami, do ulice se štítovou orientací. V přízemí směrem k proluce umístěný vstupní otvor zakončený obloukem, s orámováním s lištou a ve vrcholu oblouku s hladkým klenákem. Dvě okna v přízemí obdélná novodobá s rovným nadpražím, s nízkými podokenními římsami, orámovaná šambránami s lištou a ve vrcholech s klenákem. Přízemí ukončeno vodorovným hladkým pásem s lištou. Okna v patře stejná jako v přízemí. Patro ukončeno profilovanou korunní římsou. Štít na nízké atice po obvodu hladce orámovaný, ve středu s oknem, okno stejné jako okna v patře. Štít na stranách s vykrojenými vyzdívkami, a vlnovitě vzedmutým uzávěrem na nízké profilované římse.