činžovní dům

Zděný omítaný řadový třípatrový dům na velmi hluboké úzké parcele se zcela malými dvorky. Trojosé průčelí je značně převýšené se stroze řešenou fasádou. Střecha kryta plechem. V přízemí v levé krajní ose umístěn hlavní vstup do objektu, vpravo dvojice rozměrných výkladců, plochy přízemí mezi otvory vertikálně členěny kanelováním. V šíři celého 1. patra předsazen balkón s mřížovým zábradlím, střední prosklený vchod na balkón i obě okna po jeho stranách chrání rovné římsy. První a druhé patro svazují mezi okny probíhající odstupňované lisény. Parapety oken 2. patra člení vzhůru se zužující kuželky, nad okny obdélné rámce. Třetí patro čtyřosé, okna umístěna ve vpadlém odstupněném poli; parapet oken 3. patra v minulosti zdobil složitý meandr. Boční stěny budovy obrácené do malých dvorků i stěny dvoupatrového dvorního křídla zděny z neomítaných zděných cihel.