kaple sv. Šimona a Judy

Drobná zděná stavba na půdorysu čtverce s oblými rohy. Sokl je z pískovcových bloků, profilovaný pískovcový portál je opatřen uchy a jeho vnitřní hrana je asi do výše 1 metru okosena. Nad portálem štuková výzdoba s motivem kalicha, završená nadpražní profilovanou římsou. Nároží mají páskovou rustiku, při nich jsou pilastry s hlavicemi a maskarony (sádra). Hlavní římsa je profilovaná. Okénka na bocích jsou drobná kasulová v plochých šambránách s mřížemi. Zadní stěna kaple je zcela bez oken. Mansardová střecha (bobrovky) je završená čtyřbokou oplechovanou lucernou se zvonkem a s helmicovou stříškou, ukončenou na hrotnici kovaným dekorativním křížem. Vstupní dveře původní dřevěné dvoukřídlé kazetové s prosklenými horními výplněmi a mříží.