výklenková kaplička sv. Jana Nepomuckého

Zděná hranolová výklenková kaple pod sedlovou střechou krytou plechem. Fasáda je členěna nárožními pilastry, jejichž hlavice nesou kladí a trojúhelníkové štíty s výraznou profilovanou korunní římsou. Průčelí je prolomeno půlválcovou nikou zaklenutou konchou se štukovou mušlí a edikulou s klenákem akantového reliéfu. V nice je osazena pískovcová plastika sv. Jana Nepomuckého na profilovaném projmutém soklu. K zadnímu průčelí přiléhá nižší otevřená kaple s totožně členěným kladím i trojúhelníkovým štítem, krytá sedlovou střechou s plechovou krytinou. Kladí podpírá pár sloupů. Podlaha je vyložena dlaždicemi, místo menzy masivní pásová římsa s párem konzol, nad ní v ploše obdélný štukový rám. Socha přechodně deponována, v kapli pouze podstavec.