městský dům

Řadový drobný dům při jihozápadním hranici městské památkové rezervace, s úsekem hradební zdi ve dvoře. Průčelím, střechou i dispozičně spojen se sousedním čp.182, Bezručova 25. Tyto dva patrové domy jsou vklíněny mezi třípatrovou uliční zástavbu Bezručovy ul. Dům na půdorysu úzkého protáhlého obdélníku, krátkou stranou obrácený do ulice, patrový se sedlovou střechou, s průčelím o dvou okenních osách. V patře sdružená obdélná okna v líci budovy, dělená na kříž, dvojice orámovány štukovou šambránou s uchy. V přízemí novodobé vstupy (hliníkové výkladce) do domu. Vlevo téměř čtvercový vstup do chodby, třídílný s laťovou výplní a proskleným nadsvětlíkem. Vpravo vstup do obchodu stejného členění, prosklený, s plechovou výplní soklu, s náznakem štukového ostění s lištou. Fasádu člení jen jednoduchý sokl a pravoúhle zalamovaná hlavní římsa. Ze střešní roviny vystupuje (při levé straně před hřebenem) hrubě omítnutý rozměrný komín se zúženou horní částí.