náhrobek Wilhelma Horna

Hrob obdélného půdorysu po obvodu vymezený pískovcovými obrubníky, v nichž je zapuštěný železný plot. Jeho základní konstrukci tvoří svislé tyče vložené a nýty spojené mezi k nim kolmé ploché pruty, jež jsou cca 15 cm nad terénem a cca 15 od horního konce svislých tyčí. V takto vzniklých polích jsou tenčí svislé tyče a mezi nimi variabilní volutová výzdoba. Svislé tyče jsou ukončené šipkami. Pískovcový náhrobek tvoří hranolový sokl, na kterém je postavena rovněž hranolová stéla zakončená sedlovou stříškou s římsou s podbrádkou, na hřebeni stříšky je kamenný latinský kříž. Ve spodní části stély je obdélné vpadlé pole s mramorovou deskou, v horní (užší) je vpadlé pole s plným obloukem, rovněž s mramorovou deskou. Na obdélné desce jsou vedle sebe tyto zlacené nápisy: - Susanna Horn k.k. Revidentens Wit. geb. am 31.Juli 1824, gest. am 9. Sept. 1906 Betrauert von Ihren Lieben - Wilhelm Horn k.k. te(?)rhn. Revident geb. am 10.April 1809, gest. am 15.Octo. 1891 Betrauert von seinen Lieben Horní půlkruhově ukončená deska má zlacený nápis Ruhestätte der Familie Horn Podél náhrobku jsou dvě vzrostlé túje, náhrobek je porostlý popínavou rostlinou.