torzo obytné budovy se stájemi

Objekt pekárny, vystavěný na obdélném půdorysu s delší osou orientovanou ve směru severozápad-jihovýchod, byl přisazen delší osou ke skalnímu masivu. Obdélný objekt pekárny byl v interiéru předělen příčnou zdí na dvě, nepropojené, části. Obvodové zdivo a příčná zeď byly vyzděny z pískovcových kvádrů. Severozápadní část objektu se dochovala v torzálnějším stavu, nežli část jihovýchodní. Dochovalo se pouze západní nároží, jihovýchodní příčná zeď a malý výběh jihozápadní zdi při jižním nároží, jehož původní patrně dveřní otvor byl opatřen zazdívkou z pískovcových kvádrů, ve které byl otevřen čtvercový okenní otvor. Severovýchodní stěnu tvořil přisekávaný skalní masiv. Obvodové zdivo jihovýchodní části pekárny se v úrovni přízemí dochovalo prakticky celé. Čelní, jihozápadní, stěna byla prolomena čtyřmi otvory. První a třetí otvor od jihovýchodu, představovaly obdélné okenní otvory s pískovcovými ostěními, které měly v interiéru přímé špalety se segmentovými záklenky. Z okenního otvoru ve třetí ose od jihovýchodu se dochoval pouze hrubý otvor bez ostění a záklenku. Druhým otvorem od jihovýchodu je obdélný dveřní otvor s pískovcovým ostěním, který má v interiéru přímé špalety se segmentovým záklenkem. Hrubý otvor ve čtvrté ose od jihovýchodu mohl náležet jak okennímu tak i dveřnímu otvoru. Severovýchodní a jihovýchodní stěna, přisazená ke skalnímu masivu, jsou zděné z pískovcových kvádrů. Severovýchodní stěna není zcela přisazena ke skále a ponechává tak zde menší obdélný prostor, který je přístupný menším obdélným otvorem s přímým překladem umístěným v jižní části severovýchodní stěny.