vinný sklep

Průčelní zeď je postavena částečně z lomového kamene, částečně z pálených cihel. Průčelí je rekonstruováno, jeho půlkruhový oblouk akcentovaný hladkými římsami z na výšku kladených pálených cihel byl nově vybudován. Římsa oblouku kryta pálenou bobrovou taškou. Vstup do sklepa dřevěnými dveřmi z vodorovně sbíjených prken (novodobá kopie původních dveří.) Vinný sklep s přední částí („šíje“) vybudován z kamene završený valenou klenbou z pálených cihel půleliptického tvaru. Schody z pálených cihel jsou novodobé. Klenutí vlastního sklepa je provedeno z lomového kamene a průběh klenby je nepravidelně půlkruhový. Přibližně uprostřed sklepa je vystavěna z pálených cihel novodobá příčka. Sklep prošel celkovou rekonstrukcí.