vinný sklep

Průčelní zeď je zčásti vystavěna z lomového kamene, zčásti z pálených cihel a završena segmentovým obloukem akcentovaným hladkou římsou z omítnutých pálených cihel. Koruna je ukončena na plocho položenou pálenou bobrovou taškou. Vstup do sklepa ve špaletě s nízkým segmentovým zaklenutím, v níž jsou osazeny pravoúhlé dřevěné dveře. Po stranách vchodu dvě pravoúhlá větrací okénka v segmentově završené špaletě kryté kovovou mříží. Za dveřmi se po třech stupních sestupuje do dlouhé strmé šíje, která má vybetonovanou podlahu a je zaklenuta valenou klenbou vyzděnou cihlami. Následuje valeně klenutá lisovna a sklep dlouhý cca 15 metrů, vyzděný z kamenů a mladší příčkou rozdělený na dvě části, z nichž zadní je menší. Stěny sklepa jsou zalíčeny vápnem.