vinný sklep

Průčelní zeď je zčásti vystavěna z lomového kamene, zčásti z pálených cihel a završena mírně vyklenutým půlkruhovým obloukem. Koruna je ukončena na plocho položenou pálenou bobrovou taškou. Průčelí asymetrické, pravá širší část je omítnuta s bílým nátěrem a modrou podrovnávkou. Levá část podpírající terén je vystavěna z lomového kamene. Vstup do sklepa je situován pod obloukem průčelí. Vstup dřevěnými jednokřídlými dveřmi z masivních vodorovně kladených desek je zasazen do špalety s pravoúhlým završením s mírně zaoblenými rohy. Nad vstupem malé čtvercové větrací okénko. Lisovna je valeně zaklenutá, za ní následuje valeně zaklenutý sklep. Klenba sklepa je vyzděná z plochých kamenů a olíčena vápnem. Podlaha lisovny i sklepa v úrovni terénu.