městský dům

Jednopatrový zděný omítaný řadový dům, o dvou osách, na úzkém obdélném půdorysu. Střecha sedlová pokrytá eternitovými šablonami, v okapní orientací. Průčelí do Kostelní ulice hladké, na nízkém hrubě omítaném soklu, členěné hladkým kordonovým pásem. V přízemí v pravé ose vstupní portálek obdélného obrysu, v nadpraží vpadlina ve tvaru draperiového oblouku. Vstupní otvor ukončený obloukem, ve vrcholu s klenákem, cvikly vpadlé. Dveře novodobé jednokřídlé dřevěné s ozdobně skládaným pokryvem. Okna novodobá obdélná šestitabulková, za lícem zdiva. Původně v nástupu pultu sedlové střechy dřevěný vikýř se sedlovou stříškou, dnes odstraněn. Dvorní průčelí hladké, hrubě omítané. V přízemí o dvou osách vlevo obdélný vstup, vpravo obdélné okno v líci. V patře tři okenní osy. Vpravo větší obdélné nečleněné okno, za lícem zdiva, vlevo dvě obdélná nečleněná okna, za lícem zdiva.