městský dům

Jednopatrový zděný omítaný řadový dům, v jižní frontě náměstí Svobody, o třech osách, na obdélném půdorysu. Střecha sedlová, se štítovou orientací do náměstí, pokrytá esovkami. Průčelí do náměstí s nízkým hrubě omítaným soklem. V pravé krajní ose vjezd, otvor vjezdu ukončen obloukem s bíleným kamenným ostěním s okosenou hranou. Vlevo novodobý výkladec se vstupem přes šířku dvou os. V patře tři okenní osy, okna obdélná šestitabulková, za lícem zdiva, orámovaná v nátěru fasády. Průčelí ukončuje profilovaná, ve středu přerušená, korunní římsa krytá esovkami. Štít trojúhelný s přesahem střechy, ve spodních dvou třetinách zděný omítaný, o třech osách. V horní části bednění svisle kladenými prkny. Ve dvoře k domu přiléhá novodobá patrová zděná omítaná přístavba, o třech osách a s plochou střechou. Vlevo obdélný vstup, ve zbylých osách obdélná novodobá okna. Štít domu trojúhelný, bedněný svisle kladenými prkny a s jednokřídlými prkennými půdními dvířky ve střední ose.