kamenný kříž

Na čtvercové podnoži hladký čtyřboký krychlový sokl se zaoblenou horní hranou. Na tuto základnu je položen dřík s oblou patkou, na čelní straně s reliéfem Bolestné Panny Marie. Na zadní straně nečitelný nápis a letopočet 1835. Dřík je završen profilovanou dvakrát odstupňovanou deskou, na níž dosedá kónicky se zužující pylon s oblou patkou. Dřík pylonu je zdoben sekanou linkou lemující jeho okraj. Středem pylonu se pne ratolest vinné révy. Sekaný liniový dekor zdobí všechny strany dříku. Do ořímsované desky ve vrcholu dříku je vsazen hladký kříž s břevny ve tvaru trojlistu. Korpus Krista s hlavou skloněnou k pravému rameni, rysy silně poznamenány korozí. Rouška obtáčí břevno kříže. Nápisová páska kvůli zvětrání odstraněna a patka kříže sepnuta obručí.