městský dům

Rozložitý dvoupodlažní dům na lichoběžníkovém půdorysu, který kopíruje i asymetrická polovalbová střecha, jejíž hřeben mírně stoupá. Přes původní šindelovou krytinu je dnes položen plech (v ose polovalby malé půdní okénko). Vnitřní dispozice přízemí dvoutraktová. Levá část širší (dvě okenní osy, v přízemí dnes okna jednodílná, zapuštěná do obvodové zdi.), pravá úzká s jednou okenní osou (okno ještě původní, čtyřtabulkové, osazené v líci fasády) a prostým obdélným vchodem s dřevěnými rámovými dveřmi. Místnosti plochostropé. Patro dvouosé, okna původní, osazená v líci, okenní výplně dělené na kříž. Štít do dvora býval pravděpodobně šalován, dnes je oplechován a opatřen pouze větracím okénkem. K domu přiléhá na západní straně zeď, která je pozůstatkem demolovaného objektu. Fasáda hlavního průčelí hladká.