městský dům

Řadový jednopatrový dům o třech sdružených okenních osách, krytý dvěmi sedlovými taškovými střechami. Průčelí v přízemí je hladké, prolomeno dvěma výkladci velikostí i tvarem nevhodnými. Mezi nimi v ose zachován bosovaný portál, ukončený vlisem s pamětním nápisem. Nad ním volutový nástavec, jehož střed tvoří do mělké niky vložená deska s erbem a letopočtem 1600. Patro je nečleněné, sdružená boční okna mají ploché štukové rámy, střední prolamovaný rám s ukončující římsou. Hlavní římsa nese dva stejně členěné volutové štíty, jejich plochu člení svazkové pilastry nesoucí úseky kladí a trojúhelné štíty, doplněné vázami a bustou. Okna štítů mají štukové rámy doplněné trojúhelnými římsami, celek doplňují rokajové kartuše. Dvorní průčelí je novodobé.