městský dům

Řadový jednopatrový dům o 6 okenních osách, krytý plošší sedlovou střechou s pálenými taškami drážkovkami. Nad hlavní římsou je v ose osazen vikýř ukončený půloválným frontonem. Ve štítě šestitabulkové okénko. Průčelí v přízemí novodobě upraveno, vloženy ocelové výkladce. V ose přízemí je umístěn portál s hladkým plochým ostěním a segmentovým záklenkem s vloženým klenákem. Vrata původní, dřevěná, dvoukřídlá s kazetami. Okna v patře obdélná a dvojitá jsou lemována štukovými rámy s parapetní výplní a profilovanou nadokenní římsou. Fasády v přízemí bosovány, v patře hladké s pilastry tvořící tři pole, střední okna jsou sdružená. Nad okny malá obdélná okénka. Interiéry – v přízemí i v patře plochostropé, včetně průjezdu.