kočárovna

Dvoupodlažní nepodsklepená zděná obdélná budova s valbovou střechou krytou bobrovkami. Jihozápadní průčelí do nádvoří je pětiosé, v přízemí průjezdní, segmentem zaklenuté otvory s dřevěnými vraty, v patře sdružená okna obdélná na výšku (pět os vždy po dvou oknech oddělených zděným pilířkem) s jednoduchými obdélnými šambránami. Jihovýchodní průčelí trojosé v obou podlažích, v přízemí jeden vstup s pravoúhlým ostěním, okna jednoduché pravoúhlé šambrány. Zadní severovýchodní průčelí totožné s předním, čtyři otvory v přízemí jsou však provedeny jako velká, segmentem zaklenutá okna. V patře stejná okna jako v předním průčelí. Čtvrté průčelí bez os. Patro zakončuje profilovaná podokapní římsa. Na střeše jsou vikýřky tvaru volského oka. Interiér novodobý, krov též.