kaple sv. Antonína

Dvoudílný objekt sestává z kaple na půdorysu obdélníka a zvonice, jejíž půdorys má tvar trojúhelníka s vypouklými stranami. Obě průčelí zvonice pročleňuje rýsovaná rustika v lisenových pásech na vysokém soklu. Střední části těchto průčelí jsou probrány nikami s půlkruhovým půdorysem. Nad nimi jsou obdélné plochy. Průčelí kaple pročleňují lisenové rámy, okenní a dveřní otvory s půlkruhovými záklenky. Kaple je zastřešena sedlově, přikrytá dvojitě bobrovou krytinou. Zvonice má zastřešení ve tvaru kolmého jehlanu nesoucího lucernu, na níž je stanová stříška. Krytina je plechová. Vnitřní prostor kaple je plochostropý s vysokým fabionem. Hmotu zvonice prostupuje vertikální otvor do krovu, v jehož stěnách jsou otvory na místo příček žebříku.