kaple sv. Rodiny

Obdélná stavba s trojbokým závěrem a s trojúhelným štítem nad průčelím, krytá sedlovou střechou s šestibokým sanktusníkem ve hřebeni střechy. Boční průčelí člení vždy jedno polokruhem sklenuté okno, v závěru jsou pak po stranách z vnitřní strany stěn dvě niky s konchou. Polokruhem je zaklenut i vstup v průčelí, přístupný po několika stupních venkovního schodiště. Fasáda je členěna nárožními pilastry, zubořezem nad profilovanou korunní římsou a výrazně profilací zdobenými šambránami kolem oken a při vstupu. Nad vstupem je pravděpodobně druhotně zaslepené kruhové okénko, dnes vyplněné bohatě zdobenou růžicí. Výplně okenních a dveřního otvoru tvoří kvalitní slohová okna a dveře. V oknech je dochována barevná mozaika tvořená z malých obdélníků zasazených do dřevěného rámu. Dveře jsou kazetové.