synagoga

Přízemní budova na obdélném půdorysu se zkoseným jedním rohem. Průčelí členěno poměrně vysokým soklem a bílou rýhovanou omítkou. Je prolomeno zleva vchodem půlkruhově zaklenutým s obdélnými dveřmi přístupnými třemi stupni a 6 okenními osami půlkruhově zaklenutými v profilované šambráně. Okna jsou novodobá a kopírují tvar otvoru. Nad okny jednoduchá průběžná kordonová římsa vymezující hladké průběžné kladí. Korunní římsa nese sedlovou střechu nad skoseným nárožím zvalbenou. Korunní římsa částečně zasahuje do boční uliční fasády, která je členěna rýhováním a průběžnou římsou kordonovou. Boční fasáda se zkoseným hladkým nárožím je prolomena 3 úzkými, vysokými okenními osami půlkruhově zaklenutými. Dvorní fasáda hladká. Vnitřek plochostropý.