panský dvůr

Z původního rozsáhlého dvora o čtyřkřídlé dispozici se dochoval pouze jižní trakt a na západní straně portál s vjezdem. Tato budova je půdorysně obdélníkového tvaru přibližně severojižně orientovaná, V přední části doplněná částečně ozdobným štítem s mansardovou střechou s polovalbou. V zadní polovině byla původně umístěna sýpka, čemuž odpovídá i řada drobných otvorů. Konstrukce kleneb uvnitř přední části, jejíchž tvar (valeně s hlubokými lunetami, valené se styčnými výsečemi a hřebínky, valené-křížové do pasů na kamenné oktogonální pilíře s hlavicovou deskou) napovídá na přibližnou dataci této podoby do druhé poloviny 17. století. Nyní zastavěná část přízemí původně vytvářela jeden prostor – síň o osmi polích, sklenutou na tři kamenné sloupky. Portál s vjezdem na západní straně navazuje na úsek ohradní zdi panského dvora. Portál vjezdu se segmentovým zaklenutím a klenákem ve vrcholu je flankován dvěma pilastry s římsovou hlavicí. Pilastry jsou v horních dvou třetinách zdobeny dvěma profilovanými římsami. Portál završen profilovanou vyloženou římsou a úsek zdi je zastřen krytinou z pálených tašek. Ve dvorní části panského dvory novodobá dřevěná vestavba. Severní část dvora byla zbořena.