palác U Disbachů, U Vědrů, Riese-Stallburgovský palác

Čtyřkřídlá dispozice, vystavěná kolem středního obdélného dvora, stojí na gotických základech. Průčelí hlavního uličního křídla je v přízemí prolomeno pěti okenními osami, segmentově zakončenými, fasáda je zdobena pásovou rustikou. Třetí osu zprava zabírá půlkruhově zakončený vstupní portál, lemovaný ostěním, zdobeném bosáží. Přízemí od patra odděluje kordonová římsa. První patro je prolomeno šesti okenními osami, z nichž obě krajní osy jsou podvojné. Osy jsou lemovány šambranami, v suprafenestrách i parapetních výplních je ornamentika druhého rokoka. Nadokenní frontony jsou profilované, uprostřed segmentově zvednuté. Okna 2. patra jsou jsou na krajích rovněž podvojná, fasáda je na krajích zdobena pásovou rustikou. Okna jsou segmentově zakončená, lemována profilovanými šambranami, okna sedí na parapetní římse, držené konzolami, v parapetních výponích vegetabilní ornamentika. Půdní polopatro je zdobeno kruhovými rozetami, situovanými v obdélných rámcích. Fasáda je završena profilovanou konzolovou římsou, ve střední části segmentově vyklenutou, zdobenou zubořezem. Za portálem průjezd, klenutý valeně se styčnými výsečemi. Po jeho pravé straně je v objektu situováno tříramenné reprezentativní pilířové kamenné schodiště. Dvorní fasáda hladká. V interiéru hlavního uličního křídla sály se zlacenou štukovou výzdobou ve stylu druhého rokoka.