měšťanský dům U Břehů, U tří stupňů

Čtyřpodlažní trojkřídlý dům s vnitřním dvorem. Uliční průčelí člení v přízemí pásová rustika, patra dělená horizontálně patrovými, průběžnými parapetními římsami a profilovanou korunní římsou. Obdélný průjezd do dvora, rámovaný štukovou šambránou z let. 1872-73, uzavírají masivní dvoukřídlová vrata s vrátky, vlevo novodobé výkladce. Okna v profilovaných šambránách doplňují obdélné parapety s vpadlými poli, shodné ve všech patrech. Dvorní fasády všech křídel jsou hladké, s novodobě upravenými okny, ve dvorní fasádě hl. budovy ve 2. p. je vsazen dřevěný arkýř na konzole, v nároží s toskánskými pilířky. Místnosti v přízemí jsou zrcadlově zaklenuty, někdejší konírna klenutá drobnými zrcadlovými klenbičkami do travers.