obytný dům

Volně stojící nepodsklepený jednopatrový dům na obdélníkovém půdorysu o 7 x 5 okenních osách, s valbovou střechou krytou šindelem a omítnutý hladkou vápennou omítkou žluté barvy, plastické členění fasády je bílé. K jižnímu nároží domu přiléhá zděný čtvrtobloukový pilíř, čelně se kryjící s lícem parteru. Přízemí hlavního i bočního průčelí je rytmizováno pravoúhlými okny se šambránami s uchy v horní části. Okna v prvním nadzemním podlaží suprafenestrami ve formě plochých štukových ploch, završených trojúhelnými římsami. Horizontálně se uplatňuje kordonová a korunní římsa. Hlavní vstup v ose čelní fasády se supraportou tvořenou segmentovým záklenkem lemovaným profilovanou lištou a vprostřed vetknutým klenákem s dvěma plastickými prohlubněmi tvaru V, na níž vzhůru navazuje návojově zakončený štukový rám. Interiéry jsou novodobě upravené plochostropé a památkově nehodnotné.