Neubergovský palác

Tříkřídlá dvoutraktová dispozice uzavírá obdélný dvůr. Hlavní průčelí uličního křídla je v přízemí prolomeno obdélnými, pravoúhle zakončenými okenními osami, lemovanými šambranami. Ve střední části průčelí probíhá mělký rizalit, v něm jsou umístěny dva portály se stlačeným obloukem, lemovány edikulou, jejíž svrchní římsa je segmentově prohnutá. Hlavní klenák oblouku portálu s maskaronem, římsu podpírají dvě masivní volutové konzoly. Parter oddělen od patra kordonovou římsou. V patře prolomena obdélná, pravoúhle zakončená okna, lemována šambranami, sedící na parapetní římse, v suprafenestře medailon s mužskou hlavou, zakončena je segmentovým nebo trojúhelným frontonem. 2. patro má rovněž obdélná pravoúhle zakončená okna, v parapetní výplni vegetabilní motivy, v suprafenestře maskaron. Fasádu vertikálně člení vysoký pilastrový řád. Průčelí je završeno tympanonem a atikou. Krytina prejzová. Dvorní křídla jednopodlažní a dvoupodlažní s pavlačí v patrech, s mansardovými střechami s prejzovou krytinou. Střední průjezd klenut plackami na pasech. Dochováno reprezentativní schodiště a štuková výzdoba stropů místností v patře.