měšťanský dům

Dvoupatrový dům s osmiosou uliční fasádou funkčně spojen s čp. 91. Uliční fasáda hladká, s okny v jednoduše profilovaných šambránách, v 1. patře opatřená hladkými parapetními výplněmi a suprafenestrami. Parter obložen travertinovými deskami, v levé části rozměrný prosklený výkladec s kovovým rámem, vpravo od něj obdélný průjezd s kamenným knížecím Schwarzenbergským erbem. Napravo od portálu široké obdélné okno s vloženými nárožními deskami s motivy spoření, sign. J. A. Vítek 1940. Střecha sedlová krytá bobrovkami, se 4 dřev. vikýři s půlkruh. okny a trojúhel. stříškami. Dvorní fasády hladké, s obdélnými okny a pavlačí v patře, novodobě zakrytou prosklenou arkádou. V pozadí dvora budova tiskárny z roku 1921 s hladkou fasádou, třípatrová. Průjezd klenut 4 poli placek dělených pasy. V záklenku segmentového okna do průjezdu jsou v rozích motivy překrývající se kružby s hlavičkami. Přízemí sklenuto částečně valeně, částečně plackami. Patra plochostropá. Úpravy interiérů v poslední třetině 20. století.