zámek

Severní průčelí obytné budovy prolomeno ve dvou řadách šesti okenními osami - okna jsou pravoúhlá s profilovanou šambránou a ušima, klenákem ve vrcholu. V přízemí na osu zhotoven segmentově stlačený vchod rovněž s profilovanou šambránou. Boční - západní křídlo bylo prolomeno čtyřmi okenními osami ve dvou řadách, v přízemí zřízen segmentově zaklenutý vstup. Ve dvorní části shodné profilování oken jako u vnějšího průčelí budovy. Vnitřní prostory byly částečně adaptovány. Na západní křídlo navazují hospodářské budovy - jedná se o přízemní hospodářské budovy se sedlovou střechou (pravděpodobně bývalé stáje), jenž jsou nyní výrazně adaptované. Na jižním konci na hosp. budovy organicky v pravém úhlu navazuje patrová sýpka s obdélnými okny ve dvou řadách a profilovanou podstřešní římsou nesoucí valbovou střechu.